Supermarkt ontmoeting

Jaren geleden liep ik, Richard, toen 40, slank en sportief, door de plaatselijke supermarkt. Gewoon boodschappen halen, niets bijzonders. Bij de zuivel afdeling waar het uiteraard weer achterlijk koud was pakte ik een stuk kaas. Ik legde het in de wagen en draaide de kar, bij het draaien knalde een dame best hard tegen het karretje aan.

Je kwam van rechts knipoogde ik. Een mooie lach kwam tevoorschijn. Wat een prachtige verschijning, donker haar, slank, stralende ogen en harde tepels zag ik direkt. Koud hier vind je niet zei ik ietwat nonchalant. Een ondeugende blik en "nee hoor, geen last van". Ik lachte en zei "humor, heel belangrijk". Ze keek mij aan en ik werd er bijna verlegen van.

Ik heb je nog nooit eerder gezien hier zei ik, ooo vast wel zei ze, ik woon hier al jaren vlakbij. Ik had het echt wel geweten antwoordde ik. Maar ik moet verder zei ze want de kinderen komen zo thuis voor de lunch. Tot een volgende keer zei ik, ja wie weet.

Buiten liep ik met de kar naar de auto, daar kwam ze net aanrijden. Ze draaide het raampje open, misschien een rare vraag maar heb je zin om een bakkie te doen bij mij vanmiddag? Lijkt me niets aan zei ik met een lach. Nee, grapje. Lijkt mij leuk, hoelaat en waar? 2 uur aan de xxxxxstraat nr xx. Tot vanmiddag.

Om 2 uur belde ik aan bij Yvon, zo heet ze, hey wat leuk dat je er bent. Yvon woont in een prachtig herenhuis met haar gezin. Loop je mee naar de tuinkamer? Tuurlijk, en volgde haar. Ik had nu goed zicht op haar heerlijke lijf. Mooie vrouwelijke vormen. Ze had een redelijk kort jurkje aan gedaan ipv de spijkerbroek vanmorgen. 

Ga zitten dan haal ik koffie. Ik nam plaats op een mooie stoel met uitzicht op een grote omdloten tuin. Na een paar minuten kwam ze terug met 2 koffie. Mooi plekje heb je hier zei ik, dank je, we wonen hier met veel plezier. We? Ja, ik, mijn man en onze 2 kinderen. Aha zei ik, doe je dat vaker, een redelijk vreemde uitnodigen voor de koffie? Nee, 1ste keer. Weet ook niet waarom maar het "moest". Niet erg hoor zei ik, mijn vrouw zal het wel wat vreemd vinden als ik het haar vertel maar ze vind het vast ok.

Ik nam een slok koffie en Yvon stond op liep naar me toe pakte het kopje af, zette het op tafel en kwam met haar gezicht richting de mijne.. het onvermijdbare gebeurde. We zoenden.. haar lippen waren zacht, ze rook heerlijk en ze kuste fijn. Al snel werd de kus intiemer, we openden onze monden en onze tongen raakten in een heerlijk gevecht. Lekker zeg, wat een heerlijke tongzoen. Ik stond op en drukte Yvon tegen mij aan, ik streelde met 1 hand over haar billen en ik voelde hoe Yvon haar kruis tegen mij aandrukte.

Mijn god, ik werd geil van Yvon en zei van mij, ik kneep nu in beide billen en duwde haar schaambeen tegen mijn stijf geworden pik. Yvon fluisterde in mijn oor "ik ga je zo pijpen, heerlijk die geile pik in mijn mond". Nou, dat was voor mij genoeg om Yvon haar jurk uit te doen. Wat ik nu zag was geweldig, een heerlijk sexy lingerie setje met een open kruisje. Mijn pik sprong bijna spontaan uit mijn broek. Yvon zag mijn glimlach, ze pakte mijn riem, opende die, rits open, broek naar beneden en voor ik het wist verdween mijn eikel in Yvon haar vochtige mond.

Yvon stond voorover gebukt mijn lul te pijpen en ik kon net met mijn hand bij haar billen.. mijn vingers gleden door haar bilnaad op zoek naar haar schaamlippen. Ze was drijfnat, ik haalde twee vingers tussen haar schaamlippen door, bekeek ze en likte ze af. Even proeven hoe ze smaakt, hmm lekker. Ik moet dat kutje zo eens lekker likken Yvon, zei ik. Graag hoorde ik Yvon zeggen met mijn pik in haar mond. 

Kom dan gaan we op de bank liggen, ik onder jij op mij en kan je mij lekker pijpen terwijl ik je kutje lik.. en zo lagen we even later heerlijk in standje 69. Mijn tong over het clitje, tussen haar schaamlippen en met mijn natte vingers over haar kontgaatje. Ja lekker die vingers daar hoorde ik haar zeggen. Aangemoedigd duwde ik een vinger in haar kontje, gelijktijdig een vinger in haar kutje om haar G spot te stimuleren, dat lukte, geil kronkelde ze over mijn gezicht haar kutsappen smaakten heerlijk. Yvon likte langs mijn harde staaf, likte mijn ballen kletsnat en ik voelde haar tong tegen mijn kontgaatje. Ow wat wat dat geil, ik duwde een 2e vinger in haar kontje en een 2e in haar kutje.. ik voelde dat ze ging komen, ik kwam zelf nu ook bijna. Heerlijk hoe ze mij nu hard pijpte, met haar hand om mijn ballen heen en wrijvend over mijn kontgaatje. Ik ga komen waarschuwde ik, dit was een teken voor haar om mijn pik nog dieper in haar mond te nemen. Ik spoot mijn sperma achter in haar keel, blijkbaar was dat samen met mijn tong op haar clitje en vingers in kontje en kutje genoeg om ook gillend klaar te komen.

Beste lezers, laat een reactie achter als jullie een vervolg willen.. ik ben nog lang niet klaar met Yvon nl.

Lid

Hmm heerlijk wil het vervolg ook wel lezen

Lid

geweldig geschreven!!

Lid

Heerlijk mooi en geil verhaal! Ik zou zeker graag een vervolg willen! Ik heb genoten van het lezen van je geile avontuurtje!

Lid

Heerlijke geile verhaal

Lid

Lekker. Zou ook graag zo gepijpt worden terwijl ik kut en k0nt vinger

Lid

Geil. Verhaal

Lid

heerlijk verhaal toppie Smile x

Lid

hoi hoi zou best meer willen lezen maar ben er door klaar gekomen heerlijk geschreven

Lid

heerlijk

Lid

Mooi verhaal klikt lekker