blind vertrouwen

blind vertrouwen

Je hebt een afspraakje met een onbekende gemaakt en nu je zo naakt met een zachte zijden sjaal geblinddoekt staat krijg je toch even twijfels maar dit is zooo verschrikkelijk geil. Je droomde al heel lang van handen over je lichaam, niet wetend van wie ze zijn...zachte handen? ruwe handen? Man of nog opwindender misschien wel, een vrouw? Alle twee?

Je trilt van de opwinding en het begint al aardig nat te worden tussen je benen en heel je lichaam voelt anders aan, alerter of gevoeliger.En je beseft ineens dat er iemand achter je staat. Je voelt zachtjes de adem achter in je nek, net onder je oren. Je oren, de ultieme erogene zone. Zachtjes blaast de persoon achter je er tegen. Een likje , een knabbeltje en je krijgt al kippenvel en de opwinding stijgt evenals je ademhaling. En dan...evenals het plotseling begon zo stopt het weer.....neeeeeee, ik wil meer denk je maar je durft er niet om te vragen want de instructie zei dat je niet mocht spreken anders moest je zo blijven staan. Je hele lichaam verlangd naar aanraking ,snel, hard en ruw maar deze persoon neemt de tijd en laat je verlangen.

Vingertoppen strelen zacht en teder je nek gaan op reis naar beneden en je benen worden week. Zou het? Zal ie me aanraken? Je kutje is echt goed nat en gezwollen en je bent je bewust dat dat zo is. De vingertoppen gaan langs je rug naar beneden tot aan t plekje waar je billen beginnen.....en zacht zoen in je hals , knabbelend aan je oor , de adem, je staat helemaal op scherp.....je wil die ander ook aanraken, voelen en kussen maar dat mag niet.. Je wil niet dat dit stopt , alsjeblieft ga door, doe het , raak me daar aan ... en ja de vingers gaan richting die warme en vochtige plek maar blijven er net vandaan maar dichtbij genoeg om je te laten kronkelen van lust, wilde ongebreidelde lust. En dan ineens...........................niets stilte, geen aanraking en geen adem. Oh mijn God denk je hoelang hou ik dit vol?

Lid

Hmm lkkr

Lid

Mmmmmm heerlijk

Lid

Mmm, erg geil hoor