blind vertrouwen vervolg

blind vertrouwen vervolg

Al je zintuigen staan superscherp, waarom hoor je niks meer...? Of wacht, ...je hoort een zacht onderdrukt kreuntje en het duurt even voor je je realiseert dat dit niet degene is die je plaagt en de spanning opvoert maar het klinkt als een man?

Je moet de vraag onderdrukken wie daar nog meer is en je luistert of je nog meer hoort. Je ruikt nu ook een geur waarvan je je niet eerder bewust was, een heerlijke mannelijke geur en alle zintuigen slaan zowat op tilt.

net zo snel als het ophield is degene die je domineert er weer , je voelt de adem en iedere vezel in je lichaam is bewust van die aanwezigheid en als dan die eerst aanraking er eindelijk weer komt dan kom je bijna spontaan klaar..je tepels worden gestreeld en oh god wat is dat lekker !!! er wordt in geknepen en aan gezogen en je benen worden als gelei. De handen die verbazingwekkend zacht zijn gaan richting je kruis , kriebelen je venusheuvel ,spreiden je benen en je opent ze maar wat graag. Alles staat open ,klaar om genomen te worden en genomen wil je worden!!! hard en diep  zonder terughoudendheid. Je verbaast jezelf want tot nu toe was de seks de laatste jaren maar saai en voorspelbaar als in nu gebeurt dit dan dat en klaar. Wel lekker maar zo voorspelbaar.

De handen zijn de binnenkant van je dijen aan t strelen en raken zo af en toe je schaamlippen aan die supergevoelig zijn door t verlangen. De vingers strelen je schaamlippen zacht en en eindelijk ......jaaa een vinger in je druipende kut, een vinger die op zoek gaat naar je knopje en daar bijna is , zo dichtbij en toch zover. Dan komt de verlossende aanraking en je komt als een vulkaan, onbeheersbaar en je beseft dat de warme sappen overvloedig naar buiten vloeien langs je dijen naar beneden....................je kan een kreun niet onderdrukken en dan zijn de handen weer weg en je fluistert neeeeee. 

Ineens voel je een tweede sjaal met een knoop erin die in je mond wordt gestopt en achter je hoofd vastgebonden. Je moet stil zijn heb ik gezegd fluistert de stem , de geheimzinnige stem van wie je niet weet wie het is.

Hij is nu zo dichtbij dan je z'n stijve pik even tegen je heup voelt en je wil die met heel je wezen, je wil nu serieus genomen worden en in welk gaatje maakt je al helemaal niets meer uit als er maar harde actie komt en orgasmes, heel veel intense orgasmes!!!! Ook je verleider is zich bewust van deze aanraking en fluistert in je oor : "Ben je klaar voor dit denk je? Wat wil je ervoor doen om deze geile fantasie helemaal uit te doen komen?" En je denkt ALLES ECHT ALLES!!!!! Ik wil komen, je voelen, je warme zaad voelen en proeven.