kleine dood

Je hoort gekreun en je ruikt die heerlijke mannelijke geur. Een lichte aanraking doet je rillen en je krijgt kippenvel en je tepels worden nog harder. Een zoen in je nek en je voelt de gejaagde ademhaling en een diepe grom van wellust. Een knabbelen aan je oorlelletje en dat windt je zo verschrikkelijk op!! Deze persoon weet wat ie doet. Je opwinding laat je zachtjes kreunen maar de aanraking stopt deze keer niet en je wacht op wat komen gaat. Degene die de touwtjes in handen heeft veranderd van plaats en staat nu voor je want je voelt de ademhaling op je tepels en dan ineens intense koude van ijs op je tepels en ze lijken er wel af te knallen , zo hard waren ze nog nooit!! Hij draait er rondjes mee en blaast er dan vervolgens zachtjes over En dan......... het ijs weg en een warme natte mond ervoor in de plaats....likkend, zuigend en tenslotte zachtjes bijtend en trekkend. Je wriemelt alle kanten uit en geniet zoooo verschrikkelijk intens!! Je benen gaan als vanzelf uit elkaar en je kut is klaar om te ontvangen. De tong, die warme natte tong gaat eerst heerlijke rondjes draaien rond je tepels, plagend, net niets aanrakend om dan vervolgens langzaam, tergend langzaam richting je buik te gaan . Een zacht bijten, likken en blazen , en omdat je buik nat is geeft dat een hele prettige sensatie . De tong vervolgt z'n weg naar beneden richting je schaamheuvel en wacht daar en handen spreiden je benen iets verder en strelen de overgang van je benen naar je wagenwijd openstaande schaamlippen waar t vocht ruim voldoende aanwezig is. Er volgt een geile opzwepende massage van je buitenste schaamlippen en zo af en toe raakt een vinger je tedere plekje, dat heerlijke plekje . De vingers spreiden je kut wagenwijd open en de tong gaat langzaam, tergend langzaam erheen en eindelijk, die warme natte tong raakt je klit en je komt bijna spontaan klaar bij de eerste lik.

Je wordt nu heerlijk gelikt en je voelt in je onderbuik je orgasme naderen en je begint te bewegen op t ritme van t likken en drukt je kut, die geile natte kut hard tegen die likkende mond . Gretig worden alle sappen opgelikt en die mond, die warme natte mond begint te zuigen op je klit en je hebt t niet meer en komt luid kermend klaar!!!!!!!!!!! Sappen vloeien en benen trillen je voelt je kut kloppen . Eindelijk het verlossende orgasme en als je dacht dat t nu zou stoppen.??? Neeeee , hij gaat door en je voelt de druk alweer toenemen , het tintelen en je bent nu super gevoelig . Iedere aanraking  , elk geluidje zorgt ervoor dat je weer richting een orgasme gaat . Vingers dringen zich naar binnen en beginnen heen en weer te gaan terwijl er vol passie wordt gelikt en weer zo'n verdomd lekkere uitbarsting en je spuit, iets wat je nog nooit eerder hebt gedaan of meegemaakt. kan dat? Een vrouw die spuit? Oh ja, en of dat kan!!!! Het likken stopt en je wordt omgedraaid en je wordt gesommeerd te bukken. De handen spreiden je kutlippen, spelen er wat mee. En dan voel je de druk van een pik , langzaam en met heel veel zelfbeheersing wordt deze naar binnen gedrukt en je geniet van ieder moment, iedere centimeter. Hij is lekker dik en vult je goed en je vraagt je ineens af hoe groot ie zal zijn.En je wordt langs achteren genomen, ja, genomen!! 

De bewegingen zijn eerst langzaam en diep en beheerst tot je gewend bent maar al snel gaat t sneller en harder en dieper . En je geniet , en of je geniet!!!!!!!! Het kan niet hard en diep en snel genoeg en je voelt dat je gaat komen. En alsof de kerel die je neukt het aanvoelt gaat t nog harder sneller en ruwer en je kommmtttttt !!!!!!!!!!!! Je ziet sterretjes en je voelt de druk in je hoofd van het klaarkomen en je sappen vermengen zich met de zijne en lopen langs je benen naar beneden en de rillingen gaan over je rug , keer op keer . kleine spasmen. KLeine Dood......

Lid

Heerlijk verhaaltje!

Lid

Hmm heerlijk verhaal

Lid

Erg geil hoor

Lid

Wauw